Möhippa

I lördags var det dags för möhippa för en av mina barndomsvänner. Vi hängde mycket under högstadie- och gymnasietiden. Därefter har det blivit lite mer sporadiskt då bruden flyttat runt i världen och landet. Det i sin tur gjorde att många som var med på möhippan kom från andra håll och man fick tillfälle att lära känna många nya människor. Eftersom bröllopet ska ske i Grekland gick möhippan i grekisk anda...=)
Vips, så var man en grekisk gudinna...bara så där!
 
 
 Teambuilding - få ett lag med två personer med förbundna ögon genom en bana på kortast tid. Det gäller att hjälpas åt. Det är svårare än man tror att förklara för en person som inte ser hur den ska ta sig över och genom hinder och balansgångar. Vi var vid Glottern på Äventyrsupplevelser och lekte av oss.
  

Höghöjdsbana 10 meter upp i luften. Lite läskigt, men skitkul!
 
Oaaaaiii! Linbana ut över bergsknallen och in i skogen.

Ouzo och tzatsiki var några av de grekiska inslagen till middagen.

Ett försök till grekisk dukning...
Blått, vitt, lite gröna växter, snäckor
 
 Efter höghöjdsbana och zumba blev det ett dopp i poolen. Därefter ölprovning för bruden. "Den här smakar typ sommaräng" blev det ena utlåtandet...=)
 En jättekul dag och kväll med ett gäng grekiska gudinnor!
Jag somnade gott efter en intensiv dag!
Denna dag fylldes alltså av; kidnappning, frukost på klipporna vid Bråviken, teambuilding, höghöjdsbana, zumba och poolhäng. Under dagen hade även bruden ett antal uppdrag där hon utmanade sin blivande man, som gjord samma uppdrag på svensexan. De samlade ihop uskados, som de kommer få nytta av på bröllopsresan...=)
Vi som var med på möhippan hade tagit med en varsin "minnessak" som låg i en korg. Bruden fick sedan försöka klura ut vem som lagt i vad och berätta varför. Många glada skratt och tokiga historier fick vi höra.
Anna
Kommentera inlägget här: