Snart alla hjärtans dag - till alla er karlar där ute...

....som nu i nu i panik ska köpa nån allahjärtansdagspresent till frugan/sambon/tjejen. Om hon inte tydligt uttalat att det är en praktisk grej hon vill ha, så vill hon inte ha det!
Köp nåt med lite mer känsla;
* parfym
* presentkort på ansiktsbehandling
* underkläder
* smycken 
* eller varför inte boka in restaurangbesök/weekend på tu man hand?!
* Ni kan säkert hamna på plus om ni lagar en god middag hemma också för den delen. Tips på meny här.
* Under smårbarnsåren uppskattade jag jättemycket om sambon hade ordnat barnvakt och vi hittade på nåt tillsammans bara vi två. Succé!
* Blombukett. (Undvik en bukett nejlikor från Ica för 39.90, med orange prislapp kvar på). Är du riktigt kreativ så kolla här.
Vi vill generellt inte ha manicker eller praktisksa grejer så som; dammsugare, stekpannor, funktionslångkalsonger, verktygskit, fönsterputsgrejer, domkraft, strumpor, en ny/extra fjärrkontroll, spolarvätska...
De flesta av oss tjejer kommer heller inte bli lyckliga för presentkort på Media Markt, Jula, Clas Ohlsson.
Gå på tipsen ovan, så kommer det säkert bli jättebra! Det viktiga är att du inte glömmer bort det helt och hållet! Även om vi tjejer säger att vi inte bryr oss om en "kommersiellt jippo" som Alla hjärtans dag, så gör vi ju det. Vi vill bli lite bortskämda och känna uppskattning! Men det har ni killar nog lärt er vid det här laget; att vi tjejer kan säga en sak och mena något annat...=)
Hoppas att love is in the air!
Lycka till med Alla Hjärtans Dags firandet!
Ett större bekymmer är; Vad vill en man ha i Alla Hjärtans Dags present? Ett presentkort på Media Markt kanske...
PS Det är på torsdag den 14:e...DS
Kategori: Taggar: Vad kvinnor vill ha, Valentines day, alla hjärtans dag, presenter;
Rikard:

Nu var det här ingen Alla hjärtansdag present, men jag gav frun en motorsåg i julklapp:-) Väckte kanske större förtjusning bland dom övriga runt granen ;-)

Nu vet inte hur mycket "man" jag är men, män vill oxå ha smycken eller sånt man inte köper till sig själv! Nä jag tänker inte på kastruller, stekpannor och sånt!! Eller en helg för sig själv;-) Eller en liten nalle att ha på skrivbordet.

Svar: Ja, eftersom jag fått 100-pack fotopapper, ett hockeyspel och en manick för att putsa fönster av min man i julklapp, så kan jag förstå vilken härlig stämning det blev runt granen när din fru fick en motorsåg.Såhär i efterhand så kan man ju skratta åt det, men just då hade blickar kunnat döda...=)
Ja, ja...vad är väl en bal på slottet!?
Wila

Emilie:

Hej!

Jag jobbar för sajten Hittarecept.se och jag såg att du har goda recept på din blogg. Vi skulle vilja rekommendera att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggstoppen". http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta!

Med vänliga hälsningar,

Emilie
Hittarecept.se/

Kommentera inlägget här: