Knytis
I torsdags hade jag avskedsmiddag här hemma med mina kollegor. Det är lite trevligt att köra knytis. I det här fallet hade jag styrt upp det lite, så vi skulle få lite blandat på bordet. Ungefär så här var uppdelningen, men sen fick man välja lite fritt ändå. Det blev i alla fall väldigt lyckat. En kollega som kommer från Bosnien tog med lite bosnisk inspriation och en tjej från Tyskland tog med lite Schnitzel.
Någon bosnisk influens till buffén | |
Bröd (typ grekiskt lantbröd) | |
Smör + vanlig ost | |
Exotiska frukter | |
Dessertostar (typ brie, vitlöksost) | |
Prosciutto e melone | http://www.ica.se/Recept/prosciutto-e-melone-711783/ |
Kex till dessertostar | |
Nåt med fisk | http://www.zeta.nu/recept/buffe/italiensk-buffe/lax-alla-carpaccio |
Kycklingpaj | |
Pastasallad | |
Paj (skaldjur el västerbotten) | |
Potatissallad | http://www.ica.se/recept/farskpotatissallad-med-rucola-124419/ |
Kött/kyckling, sallad, såser, dessert | |
Tomat, mozzarella och basilikasallad | http://www.tasteline.com/recept/Tomat_och_mozzarellasallad_2 |