Boktips om livsmål, utveckling och motstånd

 
Bli din egen bästa coach är skriven av Pia Nilsson som har varit förbundskapten för de svenska damgolfarna under 90-talet. Hon blev sedan herrarnas förbundskapten och har även blivit omnämnd som "Världens bästa golfcoach" av Golf Magazine.
Hennes bok riktar sig inte bara mot idrottare. Den ger många nycklar till att utvecklas, nå sina mål och hitta balansen i livet.
Möta motstånd är skriven av Thomas Fogdö, fd elitskidåkare, och Johan Plate, mental rådgivare och beteendevetare. Boken handlar om Thomas ödesdigra olycka i skidbacken då han bröt ryggen och blev förlamad från midjan och nedåt. Vi får följa hans enorma viljestyrka och positiva inställning att vända en tung motgång till medgång och framgång. "Du blir aldrig en förlorare förrän du börjar tänka som en förlorare!".
Här hittar du många tänkvärda frågeställningar och tips om motivation, attityd, inställning och viljan att komma igen och tänka nytt.
 
Kategori: Boktips Taggar: Bli din egen bästa coach, Johan Plate, Möta motstånd, Pia Nilsson, Thomas Fogdö;
Sandra:

Munken som sålde sin Ferrari av Robin Sharma är ett annat tips på en bok om personlig utveckling. Läs den, den är riktigt bra tycker jag!

Svar: Aha, den ska jag läsa! Tack för tipset!
Wila

Kommentera inlägget här: