Höstens härliga färger

Tillbringade idag 4 timmar på en fotbollsplan. I ena stunden tog jag på vantar, mössa & halsduk, för att i nästa stund ta av det när solen värmde på. Av och på, av och på. Hade en liten tanke på att slänga mig i soffan under en filt med en bra bok i knät, men så fick jag ett sms om jag ville hänga med en gammal kollega på en långpromenad.
Perfekt att få lite motion, frisk luft och samtidigt prata lite skit. Det var ett härligt höstväder att vara ute och gå i.
Dessutom ett väldigt trevligt sällskap.



En ny utmaning - som Bambi på hal is

Igår slängde jag mig ut i det okända =)
Min 10-åriga son och 3 av hans kompisar fick för sig att vi skulle åka till Busfabriken och köra parkour. Jag funderade en kort stund på om jag skulle gå på kraft, styrka eller stil, men tog sen mitt förnuft till fånga och insåg att jag inte ska ge mig på sporten över huvudtaget. Ha, ha!

Istället gav jag mig på att testa träningspasset Fuego - latinoinspirerad dans. Tack gode Gud att det inte fanns speglar i salen. Det skulle rystas på diverse kroppsdelar på ett sensuellt sätt i takt till musiken. Lite juck-moves som kändes helt naturliga =D 
Konstaterade snabbt att personer i salen med ursprung från Sydamerika & Afrika hade det i blodet. Vi Vikbolandsfödda har det INTE i blodet...
Jag försökte rysta så gott jag kunde till de härliga rytmerna. Jag kanske ska köra en salsa eller flamenco utan för Ica Östra Husby?. Lite kul underhållning så här en lönehelg...
LUSTFYLLT var ordet!
Passet var riktigt kul, så jag kan trots mina tafatta försök till latinodans tänka mig att göra det igen!

För er som sitter där och undrar vad parkour är eller varför jag inte vill utföra den sporten. Kolla in det här klippet:

Naturupplevelser i Albanien

Vad är det vi alla vill vara? Jag tror svaret är LYCKLIG. Och lycka är absolut något individuellt.
För mig är det bland annat att få resa och upptäcka nya platser. Just nu befinner vi oss på en grekisk ö, Korfu, en grön och blomstrande ö omgivet av det Joniska havet. Här ifrån är det väldigt nära till Albanien och ifrån östra Korfu kan man till och med se över till grannlandet. 

Härom dagen gjorde vi en heldagsutflykt med flygbåt över till hamnstaden Saranda. Promenadstråket längs vattnet var rent och fräscht. Men vek man av på dom små gatorna lyste fattigdomen igenom. Vi hamnade dels på en frukt- och grönsaksmarknad, tog en fika vid piren som omgavs av det klarblåa vattnet och åt en överraskande fräsch lunch bestående av färska grönsaker, fetaost, oliver, kött och klyftpotatis med tzatziki.



 
 
 
 
 
 
 
 
Efter lunchen gick den guidade turen vidare mot den arkeologiska forntidsbyn Butrint. En intressant by som byggdes under tre sekel. Första spadtaget gjordes 700 F Kr. Där fick vi bland annat se den dåtidens bastu som romarna uppfann (inte finnarna). Turen avslutades på ett slott där vi kunde avnjuta en kall dryck i kvällssolen med utsikt över byn Saranda.

Vad gör er lyckliga?
 Marie

Undrens tid är inte förbi


Första aerobicpasset avklarat på 3 år! Upplever att jag har lite svårt att ta mig ut på motionsrunda nu när höstrusket, kylan och mörkret kommit. Slog till på ett 6-månaderskort som jag ska försöka få välanvänt.
Tyckte att jag mestadels skuttade och viftade med armarna åt rätt håll.😄
Blev väldigt imponerad av gubben framför mig som var i 60-70-årsåldern och fixade allt galant! 👍
Nu blir det till att köpa fisksoppa på Fiskmagasinet, hem å duscha, slänga mig i soffan och ta FREDAG! Ska försöka hålla mig vaken till andra sidan av kl 21, men känns tveksamt...😄💤
Trevlig fredagskväll!

Pigg som en mört

När klockan ringde 5 i morse, så var jag allt annat än pigg. Nu försöker jag piggna till med en kopp kaffe och lite ljusterapi. Hösten är här och på plussidan så tycker jag att mysfaktorn när man tänder levande ljus hamnar.
Godmorgon på er!


Kategori: Allmänt Taggar: vakna med kaffe och tända ljus; godmorgon

Balsam för själen

Efter en underbar sommar är nu hösten ett faktum. Den har oxå sin charm med sina brinnande färger. Men att få förlänga sommaren med en resa till värmen är en bonus. 
Att få vakna upp till blå himmel och gå en power walk längs det Joniska havets blåa nyanser, höra vågornas brus och känna solstrålarna värma huden - det är som bomull för själen. 
På något sätt blir det lättare att möta den mörka, kalla perioden här uppe i norr med denna resa i bagaget. Det gäller att stanna upp och njuta av nuet!

/Marie

Mindful

Ha, ha! Det här var väl bra?

Det är frågan...?😜
Lånade bilden från LevNu.

Vet du vad kalorier är?



Kategori: Allmänt Taggar: vet du vad kalorier är?

Helgen präglades av fotboll

I torsdags kom 10-årige sonen hem och sa att han skulle vara målvakt på helgens fotbollsmatch. Måste erkänna att jag bävade lite för det. För att träna fick vi ta till en straffsparksexpert - mig😄.
Jag har de senaste 20 åren spelat fotboll 3 gånger. Lite ringrostig...Men vad gör man inte. Tror att vi la 3-4 timmar på fotbollsplanen. Jag fick damma av mina fotbollskor. Kul!
Förenade nytta med nöje när jag skulle ta en bild på skorna. Det blev snyggast bild mot himlen och fick därmed träna lite magövningar😜


Alla vi fotbollsföräldrar har stått i ur & skur och hejat, precis som våra egna föräldrar nog gjorde för oss. Himlen öppnade sig och det fanns inte en fläck på sonen som inte var blöt eller lerig. Bra kämpat!
Kategori: Allmänt Taggar: fotbollsmorsa

Fredag!

Det fick bli en tur i spåret i det härliga vädret innan soffan hägrar...

Sen lär det väl bli som Anna-Karin Eldes klassiker...


Takterna sitter i

Cross-Marie, ja så kallades min bloggkollega under hela vår uppväxt. Jag har hört att grabbarna hatade att bli omkörda på banan av crossföraren där en lång hårtofs hängde ut från hjälmen och ner på ryggen. Det blir inte så ofta nu för tiden som hon kör cross, men jag tycker mig se hur hon lever upp när hon ska köra. Jag tror det är viktigt att hålla liv i sina intressen och ha "barnasinnet" kvar. Have fun på stubbåkern, Marie! Kör så det ryker!
Kategori: Allmänt Taggar: Cross-Marie, Håll liv i dina intressen;

Lunchmotion

Idag sitter jag hemma och jobbar för att sätta ihop en kurs i marknadsföring och hur man ökar försäljningen, som jag ska hålla i nästa vecka.
Efter 5 timmar vid datorn beslöt jag mig för att ta en joggingrunda i skogen.
Härlig höstdag! Laddar energi och under min motionsrunda kom jag på lite nya idéer till mitt upplägg.


Kategori: Allmänt Taggar: lunchmotion, lunchmotion nya idéer;

Prova dig fram!

 
Kategori: Allmänt Taggar: prova nya vägar

Boktips

I söndags satt jag i solen och velade på vilken bok jag skulle börja läsa. Valet föll till slut på "Livet efter dig". Vill ni läsa en bok som ger lite perspektiv på livet och har gott om näsdukar hemma, så tycker jag att ni ska läsa den här boken. Oj, vad tårarna rann. Jag läser helst feel good böcker och det var kanske inte den här boken vid första eftertanke, men när man i efterhand tänker igenom handlingen så är det en form av skön känsla. En av karaktärerna har aldrig riktigt funderat över vad hon vill med livet, utan det rullar bara på. En annan karaktär i boken får henne dock att reflektera över det och i slutet har hon "tagit tag i sitt liv". Läsvärt! Ladda med näsdukar!
 
 
 
 

Avkoppling & energipåfyllning

 
 
Efter en hektisk, men spännande arbetsvecka var det oerhört skönt att parkera bilen vid sommarstugan.
Drar ett djupt andetag och känner den friska skogsluften fylla mina lungor. Det är helt tyst, sånär som på några fåglar som kvittrar. En lugn sprider sig inom mig. Vardagskarusellen känns avlägsen. Jag drar en lättnadens suck.
en promenad utmed sjön i den härliga höstkvällen säger mig att det finns platser, stunder och upplevelser som är helt gratis i vårt underbara Sverige som kan stimulera vårt välmåe. Jag satte mig en stund på bryggan och njöt.
Avkoppling & energipåfyllning pågår - helt utan kostnad!

LCHF-macka

Nu har jag kört på med träning och sundare kost i 3-4 veckor.
Försöker röra på mig minst en gång per dag. Det har varit blandat med promenader, jogging, intervaller, Bungypump och nu äntligen är innebandyn igång för säsongen! Träningsvärken efter förra veckans säsongspremiär av innebandy blev påtaglig. Aj, aj! 
När det gäller kosten har jag plockat bort godis, fikabröd, mackor, pasta, ris mm. Jag gillar verkligen mackor, så i fredags föll jag för frestelsen. Slog av nyfikenhet till på LCHF-limpan. Vet inte hur nyttig den är, men den var god! Jag antar att den är nyttigare än vanligt vitt bröd som jag annars gärna smaskar i mig. Det var väldigt gott att rosta och sedan smör, ost och någon skiva tomat på.
Ha, ha! Lite kul att det är just Sockerbagarnas som gör LCHF-limpa.
 

Mitt i prick

Härom kvällen var det föräldramöte i vår 10-åringsklass. Eleverna hade fått rita vad de tyckte var typiskt sin mamma respektive pappa. De fick inte skriva namn på, utan vi föräldrar skulle försöka gissa oss till vilken teckning som vårt barn hade gjort. Jag kom på mig själv med att jag inte har en aning om hur sonen ritar. Det ritas tyvärr inte så mycket hemma nu för tiden, det blir mest i datorn i så fall (skrämmande!). Det var med någon skräckblandad förtjusning man gick runt och tittade på teckningarna. Man visste inte vad som skulle kunna finnas där...
 När jag fick se den här teckningen blev jag full i skratt. Han har lyckats pricka in mig väldigt bra - på gott och ont =)
Sammanfattningsvis så blev det:
PAPPA: En TV med fjärrkontroll (TV-kanalen är Discovery), fiskegrejer, en tidning, hammare och såg.
MAMMA: Sol, min Iphone som jag messar på, datorn, kaffe, en röd klänning, en rabattkupong för shopping, bok, solglasögon. Är lite osäker på om det är en kavel eller chokladbit det ena. Det borde nog rimligen vara en chokladbit. Jag bakar ju inte precis ihjäl mig...)
I alla fall en jättekul bild. Jag tycker att han fångat både mig och maken på ett bra och roligt sätt. Barnen har koll!
Kategori: Allmänt Taggar: Hur uppfattas jag av min son, familjehumor, intryck, mamma och pappa;

Livsnjutaren

Vilket otroligt härligt väder vi har den här helgen! Rena högsomnardagarna även om blasten på björkarna börjar gulna. Me like!
Kan det vara sommarens sista bara-fötter-mot-blå-himmel-bild? Hade tänkt ta tag i kaoset i köket eller tvättstugan, men valet föll på solstolen☀..
(Kaoset lär ju finnas kvar om jag tröttnar på solstolen och blir rastlös...😜).
köpte några nya böcker i veckan. Frågan är vilken jag ska hugga in på?
 
Strunta i några måsten och njut av det härliga vädret, en bra bok eller något annat du gillar och som får dig att koppla av!
 Vad gör du för att koppla av?
 

Vad skulle du göra om du vann 5 miljoner?

I veckans Bokbloggsjerka som jag är med på, så är veckans fråga som rubriken.
Ja, vad skulle man göra om man vann 5 miljoner?
I mitt fall så har jag ett jobb som jag trivs med, bor bra, har det bra med materiella ting, många härliga vänner, släktingar och kollegor omkring mig. Faktum är att det är inget som direkt poppar upp i huvudet som jag vill göra för 5 miljoner. Det är klart att man alltid har något på shoppinglistan, men det är verkligen inga måsten.
Nä, jag skulle vilja ha mer kvalitetstidom jag vann 5 miljoner. Hur skapar man sig det då? Bra fråga. Jag skulle kanske välja att inte jobba 100 % eller ta mer ledigt. Jag älskar att resa, så det skulle jag gärna lägga mer tid och pengar på. Eftersom jag inte alls gillar svenska vintrar kanske jag skulle skaffa mig en lägenhet på sydligare breddgrader.
Jag skulle gärna ta hjälp med trädgårdsskötsel, fönsterputs och andra saker som jag inte är bra på. Om jag släpper lös fantasin kanske en kock nån gång då och skulle vara en kul idé. Det här med vardagsmat är en liten energitjuv känner jag. Skulle vara fint att lite vällagad husmanskost stod på bordet när jag kommer hem en tisdagskväll efter jobb och barnens träningar. Om pengar skulle kunna göra att mitt liv blev något mindre stressigt, mer avkopplande, men ändå fyllt av roliga stunder, då är det där jag kommer investera!
Kanske att de 5 miljonerna skulle göra att jag testar att förverkliga en gammal författardröm.
Sist men inte minst. Jag skulle skänka pengar till någon välgörenhetsorganisation. Vet dock inte vilken. Finns flera att välja på. Har tidigare bloggat om Gatubarnen i Nepal. Det är ett alternativ, men jag kan även tänka mig hjälpa människor i vårt eget land som har det tufft.
 
Vad skulle du göra om du vann 5 miljoner?
 //Anna

HÄRLIGT ATT FÅ LITE NY ENERGI!

Jag har turen att ha ett jobb där jag träffar många intressanta människor. På sistone har jag dessutom träffat några personer som verkligen GER ENERGI. Igår träffade jag Gunnel Ryner som jag kommer samarbeta lite med i det projekt som jag arbetar i. Gunnel är organisationskonsult och coach med en passion för utveckling i alla former - oavsett om det rör sig om människor, grupper, idéer eller verksamheter.
Gunnel har precis givit ut en bok, som jag slog till på och gick hem å började läsa. Boken heter Släng problemglasögonen. Starta en positiv revolution! Här kommer några utdrag ur boken som jag gillade kompletterade med en del av mina egna ord & tankar.
Traditionell har brist- och problembaserade förändringsmetoder varit helt dominerande när man har velat utveckla och förbättra verksamheten i företag. Numera finns det positiva organisationsmetoder där man istället för att leta fel och problem fokuserar på det som fungerar bra och ur man kan få ännu mer av det. Gunnel kallar dessa metoder för styrkebaserade utvecklingsmetoder. Man fokuserar på nyskapande och förmågan att se möjligheter.

Effekter av positiva känslor
Många lever i tron att det är framgång som ger lycka. ”Bara jag får ett bättre jobb blir jag lycklig” eller ”bara jag lyckas med mina studier kommer jag bli lycklig”. Forskningen inom positiv psykologi har dock visat att det är precis tvärt om – det är lycka, eller positiva känslor, som leder till framgång. Tänkvärt!

Positivitet ger bättre hälsa och motståndskraft. Människor med mer positiva känslor är friskare, har bättre motståndskraft vid motgångar och lever längre. Jobbiga saker händer oss alla. När det inträffar är det många som rasar ihop och fastnar i att beklaga sig och älta det som hänt, medan andra snabbt reser sig, redo att möta världen igen. Ofta till och med starkare än förut. Studier har visat att människor som har mer positivitet i sina liv är mer kapabla att hantera motgångar på ett konstruktivt sätt eftersom de ser fler lösningar.

Positivitet i arbetslivet
Föreställ dig vilka fördelar en organisation som skapar en positiv atmosfär kan uppnå.  Genom att skapa förutsättningar för de anställda att uppleva fler positiva känslor, får man en personalstyrka som är friskare, tar in mer information, tänker bredare och mer kreativt, lär sig snabbare och ser fler lösningar och idéer. Det är dock viktigt att notera att allt kan inte vara rosenskimrande. Enligt forskaren Barbara Fredrickson är den optimala positivitetsnivån 3:1. Det innebär att personer som är lyckliga, blomstrar och presterar bra har tre gånger mer positiva känslor än negativa. Det innebär dock inte att du uppnår det varje stund eller ens varje dag, men över tid.

Så hur blir man positiv?
Ibland får man känslan att många glömmer bort att ha roligt. Vi jobbar så hårt och stressar för att hinna med allt vi förväntas hinna med, så det blir varken tid eller ork över till att göra sådant vi tycker är roligt och lustfyllt. Att arbeta hårt och hinna alla måsten kan bli som en status. Forskningen pekar på att vi bör tänka precis tvärt om. Ägna dig åt aktiviteter som ger dig positiva känslor som glädje, hopp, kärlek och inspiration. Jobba mindre, ta mer ledigt, gör saker som du mår bra av, var närvarande, umgås med människor du tycker om, ha kul, ha barnasinnet kvar! Det kan vara en viktig investering i dig själv och din framtid!

Förutom att göra saker som väcker positiva känslor kan du också påverka dina känslor med de tankar du tänker. De positiva känslorna uppstår ur ditt eget sätt att tolka händelser och idéer du ställs inför. De beror på om du tillåter dig själv att ta ett ögonblick för att hitta det goda, och på om du, när du väl hittat det, förstärker det goda och låter det växa. Negativa tolkningar skapar negativa känslor, medan optimistiska tolkningar ger positivitet.

Sluta älta och grubbla! Många människor känner sig stressade, ångestfyllda eller deprimerade på grund av att de ägnar för mycket tid åt att älta det som varit eller oroa sig över det som (eventuellt) ska komma.
Vad du fokuserar på har en stark påverkan på dina känslor. Ställ dig frågan ”Vad går bra för mig just nu” eller ”vad är jag tacksam för i mitt liv”? Det kan hjälpa dig att sätta igång positiva tankar och ge positiva känslor.

När du stressad åker hem från jobbet på eftermiddagen är det lätt att ägna sina tankar åt allt du inte hann med och glömmer allt du faktiskt åstadkommit. Man ser problemen och missar det som är positivt och fungerar.

Här är en bild ur boken som fick mig att fnissa. På en arbetsplats Gunnel besökte stod en enorm whiteboardtavla mitt i kontorslandskapet. Rubriken var ”Rapporterade fel”. Tavlan var full med problem, fel, brister och avvikelser. Gunnel frågade lite försynt "Vart har ni rättavlan?" och fick då en skamsen blick och ett mumlande svar; "Någon sådan har vi inte..."
 
Vill du ha en arbetsplats präglad av stolthet, inspiration och kreativitet, där ni tillsammans når exceptionella resultat? Vill du ta vara på styrkor och lära av tidigare framgångar, både som individ och i din organisation? Ryner Consulting kan man anlita om vill ha coaching, föreläsningar, kurser mm. Gunnel gav mig energi och en positiv känsla. Jag gick ifrån vårt möte med ett leende på läpparna.

Vill du köpa boken eller komma i kontakt med Gunnel Ryner kika in här.

Tidigare inlägg om positivt tänkande; Skålen kommer från det här inlägget. 

Hoppas att jag förmedlar lite tänkvärt kring positivt tänkande!
//Anna

TRIATHLON

Det verkar vara lite inne nu att man ska tävla i triathlon.
Triathlon är en uthållighetsidrott som består av tre grenar (cykling, simning och löpning). Grenarna genomförs i en följd utan avbrott och den som är först i mål efter sista grenen vinner tävlingen.
På vår tjejmiddag förra helgen kom vi fram till att grenarna simning, cykling & löpning inte är våra favoritgrenar.
 
Vi är lite mer inne på att lägga upp ett Triathlon bestående av grenarna ansiktsbehandling, massage och manikyr. Tänkt upplägg;
Gren 1 - Massage på Sunlight Nyköping. Start kl 10.00
Gren 2 - Ansiktsbehandling på Trosa Stadshotell och SPA kl 13.00
Gren 3 - Manikyr/Pedikyr på salong nånstans i Stockholm kl 16.00
Efter den tuffa dagen laddar vi ny energi på en trevlig restaurang i Stockholm och pustar sedan ut i en säng på något hotellrum.
Vad tror ni? Pallar man upplägget när man inte är helt vältränad?? =D
 
 
 

 
 
 
 
 

Magträning

Ha, ha! Lite smått lättlurad kanske? Jag går på alla möjliga träningstips jag får till livs.Tänkte att jag skulle ge pluffset på min mage en match. Fick de här övningarna av en kollega. Magrutor känns kanske inte helt realistiskt, men lite mer tränad än otränad borde jag kunna bli. =D
Det sista som överger en är hoppet...=) Dag två är avklarad. Bara 28 kvar!
 
Kategori: KOM I FORM Taggar: 30-day AB challenge, magträning, träna magmuskler;

BungyPump

Denna veckas shopping har bestått i att jag slagit till på ett par BungyPump. Hade nog aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle lägga 1 000 kr på ett par gåstavar. Men nu är det gjort.
Anledningarna är flera; dels tror jag att det är bra för min rygg & hållning, dels har jag en kompis som rekommenderade dessa och dessutom så tror jag att det är en bra träningsform när jag inte känner för att springa, men ändå vill ha ut mer än "bara" en promenad. Dessutom så kan jag samtidigt ge gäddhänget en match.
Tog en sväng i skogen igår och testade. Kändes bra! Det är jobbigare än vad man tror. Dels fick jag upp mycket mer flås än vid vanlig Power walk utan stavar och dessutom känns det i armar, rygg, axlar och bröstmusklerna. Idag tog jag en runda på en dryg halvtimme på lunchen. Jätteskönt! Det blev inte sämre av att vi har kanonväder.
BungyPump finns med 4 kg eller 6 kg motstånd. Jag köpte 4 kg. Dels är jag ganska klen av mig och jag ville inte riskera att det blev så jobbigt att man väljer att strunta i att använda dem. Just nu tycker jag att det är fullt tillräckligt för att jag ska känna att jag verkligen har tränat. Skillnaden mot vanliga stavar är stor. Dels gör svikten i Bungypump att det är lättare att få en bra rytm i gången och motståndet i svikten gör att man får mer träning i kroppen.
 
 
Kategori: KOM I FORM Taggar: BungyPump, Gåstavar, Träningsstavar, träning;

Feel good bok

Köpte Rosengädda nästa för ett par veckor sedan. I helgen läste jag den. Det var en riktig feel good bok. Den handlar om några olika personer vars vägar korsas. Den är tänkvärd och gör att man tänker till lite på livet. Den handlar om;
* Bror, som är 13 år och en "udda fågel" utan kamrater. Uppväxt med två läkarföräldrar vars förhållande knakar i fogarna.
* Tessan som lever ett liv i mellanmjölkens land, har jobbat hela sitt liv i en korvkiosk, varit fixerad vid utseende och materiella ting, haft en pedant mamma som inte visat känslor och levt ett tråkigt liv med en karl som inte uppskattar henne. Hon får nog och slänger sig ut i det okända.
* Jane som är en medelålders kvinna som är väldigt speciell. Lever med många djur omkring sig, har ett öppet sinne och har växt upp med föräldrar som aldrig visat att de älskar henne.
* Svante som är änkling och lever ett ganska ensamt liv, men lägger all tid på att ta hand om sin 13-åriga dotter
Det finns några personer till i boken. Det sköna med boken är att dessa människor finner varandra, ger stöd åt varandra och att vissa av karaktärerna ger sig ut på okänd mark och där finner lyckan.
 Veckans fråga o Bokbloggsjerkan är: Vilken bok/vilka böcker längtar du mest av allt efter just nu?
Jag skulle nog säga att det inte är någon speciell, men att feel good böcker passar mig fint just nu.
Boken kan köpas på Adlibris och Bokus.
Bokbloggsjerkan hittar du här
Kategori: Boktips Taggar: Bokbloggsjerka, Emma Hamberg, Rosengädda Nästa;

Bevisa för dig själv att du kan

Igår var det dags. Det var ingenting jag hade planerat. Tog mig ut på en löparrunda i skogen med sonen. Efter att jag sprungit kanske 1-1,5 km, så sprang han hem. Det var då det hände. Jag fick en känsla i kroppen av att jag ville bevisa för mig själv att jag faktiskt kan. Kan springa långt. För mig är det långt i alla fall. Normalt sätt springer jag bara 4-5 km, men igår drog jag iväg på en runda som är ca 1,1-1,2 mil. När jag väl hade bestämt mig, så hade jag siktet inställt på att ta mig den långa rundan. Det handlade för mig inte om att springa på någon snabb tid, men jag ville bevisa för mig själv att jag kan, jag vill och jag ska.
Det gick jättebra! Jag var klippt slut när jag kom hem.
Jag belönade mig med ett skönt bad och ett glas vin.
Visst är det en skön känsla när man fixar något?!
Anna