Bonusbarn och husvakt

 
I fredags åkte Anna och hennes man till varmare breddgrader för att fira mannens födelsedag. Så då flyttade jag ut till landet och blev bonusmamma till deras två söner. Nu har jag en dotter som är precis i åldersspannet mellan grabbarna, så det är en skala på 11, 12 och 13 år. De är ganska självgående och sysselsätter sig på ungdomars vis (framför datorn) men att laga mat som passar alla och få logistiken från stan till landet, fritidsaktiviteter, kompisar, skola och fritidsgård att gå ihop är utmaningen. Och jag som bara är van vid ett barn...
Hittills har allt gått bra, anpassat måltiderna med två alternativ, så alla blir mätta och glada. Idag lyxade vi till det med fläskfilé, klyftpotatis/pomme och bearnaisesås vilket passade alla tre barnen. Har även tagit mig friheten, då man blivit husägare för en vecka, att bjuda hem gäster under helgen och njutit av den fina SPA-avdelningen.
Ja, snart har den här veckan gått och huset står kvar (trots hård blåst under lördag och söndag så tv-kanalerna försvann). Om några dagar blir det dax att bli stadsbo igen. Hmm, undrar just hur den omställningen kommer kännas??? 
/Marie
 
Kategori: Allmänt Taggar: Njuta av livet
Kommentera inlägget här: